Alla inlägg under mars 2014

Av quietoutloud - 14 mars 2014 07:51

Nu är det äntligen fredag igen och jag kan nog säga att jag är lite kär. Vilket är skönt för jag rör mig mot den rätta vägen igen. 


Ikväll ska jag se Greese musikalen tillsammans med min bästis och mina föräldrar. Sen ska bästisen stanna hos oss hea helgen. Vi ska fira mig på lördag. Lite efter, men bättre än inget. Jag hoppas att helgen blir rolig. Men jag tror uppdateringen kanske blir lite sämre. Får försöka skriva av mig på måndag.

Av quietoutloud - 13 mars 2014 21:51

Jag tror seriöst att jag alltid kommer att älska dig. Jag får det känslan. För vad jag än gör så kommer du tillbaka och fångar min blick. Jag vet inte hur du lyckas. För jag hade kommit över dig. Jag kunde till och med enkelt säga att jag var kär i någon annan. Men sen kom du och sa några bra saker. Sen var jag tillbaka och vände igen. Nu känns det som om det inte kommer bli något. Vilket känns bra för min så kallade "crush" flyttar tillbaka till internatet nästa vecka och då kan jag inte visa någrra känslor för mitt "ex". För då kommer han tro jag fortfarande har känslor för honom. Och så får det inte vara.

Av quietoutloud - 13 mars 2014 21:20

Sorry för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Har varit lite upptagen. Spenderade gårdagen med bästisen och sen idag har jag varit ute hela eftermiddagen. Synd att jag inte fick med kameran. Men det var kanske ändå för mörkt för att få några bra bilder. 


Så nu har jag duschat efter promenaden i skogen och fått i mig lite kvällsfika. Nu väntar jag bara på att vi ska få igång filmen vi ska se. Någon skräckis tydligen. Kan inte namnet. 


Hoppas ni har haft det bra medans jag har varit borta!

Av quietoutloud - 12 mars 2014 07:51

     


Kände att det var dags för lite bilder igen. Har skrivit mycket de senaste dagarna.


Av quietoutloud - 11 mars 2014 20:45

Min eftermiddag har varit toppen med tanke på hur min förmiddag har varit. Jag har haft kul med mina kompisar på skolan innan vi hade vårt föräldrarmöte med oss elever. Som inte alls var så hemskt som jag trodde. Så ja med tanke på allting har jag faktiskt haft en bra dag. Jag behövde tydligen bara vila upp mig lite så blev allt bra.

Av quietoutloud - 11 mars 2014 15:26

Ta mig här ifrån

Ta mig här och nu

Vi kan väl bara älska tills natten tar slut

Tänker på oss förr

Och här står jag utanför din dörr

Ta mig här ifrån

Ta mig här och nu

Mitt hjärta är låst

Vi kan väl bli som för

Här står jag utanför din dörr

Av quietoutloud - 11 mars 2014 11:15

Igår var nog en av de bästa skoldagarna på länge. Jag var på jättebra humor under dagen och hade roligt. Sen på kvällen gick vi ett gäng ifrån skolan till ICA som jag skrev i gårdagens inlägg. Vid det laget tordde jag inte det skulle bli något speciellt på kvällen. Vilket är halvt sant. Jag och mitt så kallade "ex" tjaffsade lite då. Så då trodde jag att han inte ville snacka med mig. Men tydligen så är det något som han tycker är roande. Vilket det är. 

Men han ville tydligen ände vara med mig. Vid kvällsfikan bestämde vi (han) att vi skulle se film sen. Och sen gör han det gulligaste: han kommer fram och kramar mig när jag har händerna fulla och så säger han "Jag kände för att krama dig". Okej, det kanske inte var så stort. Men för min del var det i alla fall det och jag måste bara säga att hans parfym luktar så gott.

Detta får mig att sakna honom. Vilket jag vet att jag inte borde. För han har sårat mig fler gånger än vad många kan räkna till. Men jag gör det i alla fall. 

Vi tittade aldrig på film senare och jag skyller allt på mig själv. Men jag väntade hela jävla kvällen på att han skulle komma. Men det gjorde han aldrig. Jag hatar mig själv så mycket. För jag gick och lade mig upprörd. Sen vaknade jag likadan på morgonen tydligen.


Jag hoppas att ni står ut med allt mitt pladdrande. Jag blir inte ledsen om ni inte gör det. Inte ens jag gör det.

Av quietoutloud - 11 mars 2014 10:10

Jag mår så dåligt. Inte fysiskt, utan psykiskt. Jag fattar inte hur jag kan låta honom styra över mitt humör så mycket som han gör. Han får mig att må dåigt och jag vet om det. Ändå är det så jag vill ha det och det är inte logiskt på något sätt.


Kände redan under första lektionen att jag inte kommer orka med hela dagen. Så jag tror jag ska gå och lägga mig efter lunch. Vår lärare kommer annars bara klaga om jag står och slöar. Vilket bara är dumt och onödigt.


You know I got some bad habits baby, but I do it all for you

I try to stop, I can't 

 

Ovido - Quiz & Flashcards