Alla inlägg under mars 2014

Av quietoutloud - 6 mars 2014 23:41

Jag har haft en underbar dag idag. Så här roligt har jag nog inte heft på länge ska jag säga er. Jag har spenderat hela dagen med min bästis. Skitroligt. Men jag är dock helt utmattad nu. Ändå kan eller vill jag inte sova. Kanske för att just nu är jag lite orolig. För jag vet att mitt "ex" vill prata med mig och jag försöker hela tiden undvika det. Vilket kan vara rätt svårt. Speciellt när man bor i samma byggnad och med kanske endast 5-10 meter mellan  rummen. Det är rätt omöjligt att inte stöta på varandra flera gånger om dagen. 

 

Jag trodde att efter jag kommit tillbaka ifrån våra utflyckt idag så skulle jag stöta på tjejen jag hatar i min klass. Men jag är jätteglad över att jag sluppit se hennes fejs den här veckan. Hoppas hon inte förstör min dag imorgon. För då är hon så körd. Vilket hon redan är eftersom hon håller på med mitt "ex" hela jävla tiden. Först blev jag bara så irriterad även fast jag kommit över honom. Men det är liksom en tjejregel. Men efter ett tag tyckte jag bara det var roligt att se hur de höll på och jag bara satt och log som om inget var fel. Vilket det inte var. Jag försöker fortfarande komma på vad de håller på med. Fast varför ska jag bry mig. Om hon inte försöker få i hop oss igen (vilket inte är helt omöjligt) så är hon verkligen ute på djupt vatten ska jag säga.

Av quietoutloud - 5 mars 2014 17:32

Mina öron är på helspänn här just nu. Jag vill inte att mitt "ex" ska ta tag i saken. För jag är så jäkla rädd att jag ska falla ner till ruta ett. Även fast jag uppenbarligen inte gillar honom mer. Men jag är dock svag för honom och jag kan inte hjälpa det. 

De säger att alla tjejer har den där killen de aldrig riktigt kommer över och för min del så kanske det är han. Jag vet faktiskt inte. Men det är inte omöjligt. 


Men jag ska iväg nu. Så jag kommer undan han ikväll i alla fall. Nu ska jag bara försöka komma här ifrån utan att han märker det och får för sig att vi ska snacka. Önska mig lycka till!

Av quietoutloud - 3 mars 2014 23:38

Ännu en måndag avklarad. Kanske är det en av de bästa på länge också. Jag har varit på sånt toppen humör hela dagen. Jag har typ sjungigt hela dagen. Väldigt högt också. Jag har hoppat runder typ. Kanske beror på att tjejen i min klass som jag hatar är sjuk. Igen!!! HAHA! Och att vakna av att få reda på det gjorde tydligen min dag. 

Det ända som har varit lite tråkigt är ju såklart att min så kallade "crush" blav avstängd från internatet som jag skrev i tidigare inlägget. Och, japp, jag saknar honom fortfarande. 


Men nu ska jag försöka plugga lite innan jag ska sova

Av quietoutloud - 3 mars 2014 23:26

Jag vet att det är sent och att jag ska upp tidigt imorgon. Men jag är bara så glad just nu. För jag har bestämt mig för att jag ska försöka börja springa och jag gjorde min första runda nu för en timme sen. Det gick faktiskt bättre än väntat. Jag har för jävlig kondition. Men jag lyckades med den lilla rundan jag bestämt mig för att springa på kvällen. Jag vet att sträckan är jättekort och att det kanske inte är så svårt. Men alla börjar ju någonstans och jag känner att jag bara tog på kläderna och kom utanför dörren och gav inte upp är ett stort framsteg för mig personligen. Så ja jag är stolt över mig själv.

Egentligen skulle jag inte berätta om att jag börjat springa förens jag känner att jag kommit igång med det ordentligt. Eftersom alla kommer märka om jag failar och för en gångs skull vill jag lyckas med att ta tag i det här. Jag hoppas verkligen att jag lyckas och att det här kanske sätter mer press på mig. Att jag måste fortsätta liksom.


 

Av quietoutloud - 3 mars 2014 19:05

Jag känner något. Okej det kanske inte är någon nyhet att jag alltid känner för mycket. Men det här känns verkligen. Vilket det inte borde göra. 


Så det är så här: min "crush" har blivit avstäng från internatet och även fast jag aldrig umgås med honom så känns det på något konstigt sätt jobbigt att veta om att han inte är här. Jag vet inte varför jag känner så här. För det är inte bra för mig. Jag krashar alltid för hårt när jag gör det. 

Men jag måste erkänna jag saknar honom nog lite för mycket just nu. Jag vill nog att han bara ska vara här. Så jag har väl kommit till det här läget då jag inte bara gillar honom lite extra, utan att jag faktiskt är kär i honom.

Av quietoutloud - 2 mars 2014 23:47

Det är söndag igen. Vilket betyder en rätt så sömnlös natt. Speciellt eftersom det känns som om nånting är fel eller att något dåligt kanske kommer att hända. Jag vet inte riktigt. Men jag får den känslan i alla fall. 

Aja, jag får väl försöka sova lite nu då så att jag orkar med ännu en måndag.

Av quietoutloud - 2 mars 2014 23:09

Japp, jag erkänner jag längtar redan till sommaren. Men vem gör inte? Fast först ska ju våren komma.


Jag har så många planer inför den här sommaren och jag kan inte vänta tills jag kan börja checka av de olika sakerna som jag lägger till på min lista.  Jag hoppas att den blir lång och att jag gör allt på den. Vi får hoppas. 

Tänker lägga upp listan sen när sommaren närmar sig. Den är ju inte klar ännu.


 

Av quietoutloud - 1 mars 2014 20:03

Det känns som om jag kommit igång rätt bra med bloggen efter denna veckan. Vi får väl hoppas att det håller i sig och att det kanske blir förbättringar. 

Ni får gärna kommentera eller fråga något.

Ovido - Quiz & Flashcards